contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


1033 RC Amsterdam
Netherlands

+31 (0)20 2629913

Beautiful Distress was founded on the concept that there is a great deal of mental suffering, that not enough people are aware of this and that not enough is done to stop it.

The Foundation uses art in an attempt to open up the world of psychiatry and battle the stigma attached to it.

Why art? Beautiful Distress believes that art is pre-eminently capable of articulating and depicting the human condition

Kinderworkshop - Verdwalen

Alle Nieuws Items

 

 

Kinderworkshop - Verdwalen

Rosa Cherim

Door Amber Bloos
in Beautiful Distress House
23 juli van 11:00 tot 12:15 uur
Voor kinderen vanaf 6 t/m 10 jr.
Entree gratis
Klik hier om je in te schrijven


Op zaterdagmiddag 23 juli organiseert schrijver Amber Bloos in samenwerking met Beautiful Distress de kinderworkshop ‘Verdwalen’, tijdens het Over het IJ Festival 2022. Kinderen van 6 t/m 10 jaar zijn welkom om mee te doen aan deze eigenzinnige workshop waarin we samen de belevenis van het ‘verdwalen’ gaan onderzoeken:

“Iedereen raakt wel eens de weg kwijt. Verdwaald. Wat als je iemand kwijt bent? Dan ga je diegene zoeken natuurlijk! En roep je overal: hallo, o, o, o... Je stem weerkaatst. Nu lijkt het net of je zelf terugroept. Een vader is in de war en is de weg kwijt in een grote onbekende stad: Istanbul. We gaan luisteren naar de stemmen van een papa, een mama, een broer en een zus. De broer en de zus gaan op zoek. Hoe klinken ze? Je kunt het geluid niet alleen horen, maar ook zien en voelen. Kijk maar in het water: het rimpelt en er ontstaan verschillende vormen. En ga eens op die stoel zitten: het trilt!” 

We blijven niet op de stoel zitten, we gaan bewegen door de ruimte en tekenen en verbeelden zo ons eigen verhaal over dwalen, zoeken en vinden.

Doe je mee?

Schrijf je in via het inschrijfformulier